El Cryptshow presenta la seva 18a edició

El Cryptshow presenta la seva 18a edició
Mònica Martín / Arnau Vidal
25/05/2024 - 01:00

Badalona - La 18a edició del festival de terror, fantasia i ciència-ficció, Cryptshow, escalfa motors per aterrar a la ciutat del 29 de juny fins al 7 de juliol. La sala Estraperlo ha acollit la presentació del festival, que comptarà amb prop d'una quarantena de curts a Secció Oficial dels 330 que s'han presentat.

L'Antropocentrisme és la temàtica central del festival d'enguany i al cartell han transformat l'home de Vitruvi en una mosca. El festival ha rebut 330 curtmetratges provinents de més de 37 països, amb forta presència de l'animació. El premi serà de 666€, la xifra del diable.

cryptshoww
Cartell del festival

Hi haurà 5 sessions de curtmetratges entre divendres i dissabte a la tarda amb més d'una sessió per a tots els públics i una juvenil el matí de divendres amb maquillatge i caracterització en directe. L'Òpera prima d'Oscar Aibar, Prima Atolladero s'emetrà divendres a les 21h i la cloenda del festival, diumenge, anirà a càrrec de A page of madness el curt japonés de 1926 dirigit per Teinosuke Kinugada i musicat per Agustí Busom.

Durant la presentació s'ha estrenat l'anunci del festival, una animació creada pel badaloní Pau Rull. També s'ha pogut gaudir del concert de The Crow Show, un tribut a la banda sonora original del a pel·lícula The Crow, en el 30è aniversari de la seva estrena.

WhatsApp Image 2024-05-27 at 09.21.12 (1)
Presentació del Cryptshow