El Cryptshow suspèn part de la seva programació per “traves administratives” amb l'Ajuntament

El Cryptshow suspèn part de la seva programació per “traves administratives” amb l'Ajuntament
Jordi Ribàs
12/06/2023 - 18:22

Badalona - El Cryptshow, el festival de terror, fantasia i ciència-ficció de Badalona, ha emès un comunicat en què expliquen que han eliminat totes les activitats paral·leles de l'edició d'enguany a causa de traves administratives amb l'Ajuntament. A més, el festival assegura que aquestes dificultats els fan replantejar la seva continuïtat de cara pròximes edicions.

Així doncs, de cara a l'edició d'enguany, el Cryptshow ha anul·lat de la seva programació el recital poètic al cementiri, el 'Lletres a la fresca' i la sessió Palmarès. Amb la cancel·lació d'aquestes activitats paral·leles, la programació del festival queda reduïda a tres dies. Sí que es duran a terme totes les sessions previstes al teatre del Círcol: la projecció de curtmetratges, les sessions juvenil i asiàtica i el concert d'Agustí Busom, que enguany clourà el festival.

Es dona la circumstància que la temàtica del Cryptshow d'enguany és, precisament, la burocràcia. De fet, quan el festival va anunciar la temàtica, el festival ja va explicar que l'elecció tenia a veure amb les dificultats administratives que es troben cada any.