El CTT Badalona s'incorpora en el cens d'Entitats de Foment de la Llengua Catalana

El CTT Badalona s'incorpora en el cens d'Entitats de Foment de la Llengua Catalana
Laia Martínez
24/08/2023 - 10:07

Badalona - La Generalitat de Catalunya ha inclòs el Club Tennis Taula Badalona en el cens d'Entitats de Foment de la Llengua Catalana. Es tracta del primer club tennis taula que en forma part. Aquest cens és una agrupació d'entitats privades sense finalitat de lucre que impulsen activitats en pro de la llengua catalana, dins del seu àmbit d'actuació.

En el cas de l'entitat badalonina, expliquen que van presentar la sol·licitud perquè totes les seves activitats es programen en català, així com l'atenció al públic i altres comunicacions que fan. El Tennis Taula Badalona, per tant, es converteix en una de les 321 entitats que es troben en aquest cens. Un reconeixement, segons expliquen en un comunicat, que permet als socis del club badaloní disposar d'una deducció de fins al 15% en la Declaració de l'IRPF.

Badalona té altres entitats que formen part d'aquest cens. També està inclòs l'Orfeó Badaloní, l'Associació Círcol Catòlic de Badalona, la Fundació Privada Ateneu Sant Roc, la Fundació Privada Salut Alta i la Fundació Carles Blanch.