El Dansa Metropolitana aterra a mitges a Badalona a causa de la pluja

El Dansa Metropolitana aterra a mitges a Badalona a causa de la pluja
Judit Larios
10/03/2024 - 20:05

Badalona - La setena edició del festival Dansa Metropolitana ha arribat a Badalona amb afectacions en la programació a causa de les condicions meteorològiques. La pluja va obligar dissabte a cancel·lar un dels tres espectacles gratuïts previstos al centre cultural L'Escorxador.

L'espectacle 'Gargots' del coreògraf Adrián Vega ha estat la primera de les propostes del Dansa Metropolitana a la ciutat. El ballarí volia crear metàfores visuals mentre simulava que dibuixava a l'aire al ritme de sons flamencs i amb l'ajuda d'unes cordes enredades per l'escenari.

La segona actuació va ser la dels alumnes de l'escola Tribu Urbana Center de Badalona, que van interpretar un ball creat amb la coreògrafa Marina Pravkina. Una peça que pretenia representar la sensació que t'empeny a ballar a les discoteques.

La pluja va obligar a suspendre l'espectacle 'D-Construction' de la companyia Dyptik. L'actuació es desenvolupava dins d'una gran gàbia metàl·lica i no es va poder traslladar a un espai interior. Al vespre, el hip-hop i les acrobàcies van pujar a l'escenari del Teatre Zorrilla per acollir 'Ja no hi ha estacions', un espectacle de la companyia francesa X-PRESS.