Ràdio Ciutat de Badalona participa al 'Dia R' en col·laboració amb el Banc dels Aliments

Ràdio Ciutat de Badalona participa al 'Dia R' en col·laboració amb el Banc dels Aliments
Sílvia Villarroel
16/05/2024 - 16:16

Badalona - Les ràdios locals de Catalunya i El Banc dels Aliments s'uneixen aquest divendres 17 de maig amb l'objectiu de recollir el màxim de litres de llet possibles. L'anomenat 'Dia R' : R de ràdio, R de reivindicar el centenari de la ràdio i R de recaptar llet pel Banc dels Aliments oferirà 12 hores de ràdio en directe des del Palau Robert de Barcelona.

Una cinquantena d'emissores, entre elles Ràdio Ciutat de Badalona, participaran en una jornada solidària que s'inicia a les 9 hores i aniran rellevant-se cada mitja hora fins a les nou de la nit, en una emissió conjunta arreu de Catalunya. El Palau Robert de Barcelona acollirà l'emissió d'aquest dia de 12h a 13:30h i es podrà seguir per la plataforma La Xarxa +. A més de Ràdio Ciutat de Badalona, hi formaran part Ràdio Sant Cugat, elprat.ràdio, Ràdio Sabadell, Ràdio Municipal de Terrassa i Ràdio Castellar, entre d'altres.

Les emissores participants sortiran al carrer per conscienciar l'audiència de la importància que té participar-hi i així complir l'objectiu de recollir el màxim de llet possible. El Banc dels Aliments serà l'encarregat de distribuir els litres de llet recollits entre famílies en situació de pobresa. El Dia R vol valorar les emissores locals i la seva funció de comunicació de proximitat. També vol reforçar el paper solidari de la ciutadania amb el Banc dels Aliments.