El dimoni ja ha cremat

El dimoni ja ha cremat
Jordi Ribàs/ Emma Teixidó/ laia Martínez
10/05/2024 - 22:51

Badalona - El Dimoni «Apugem els preus» ja és cendra des d'abans de les 11 d'aquesta nit de Sant Anastasi. Per primera vegada 200 drons han il·luminat el cel de Badalona amb llums de colors, formes geomètriques i música electrònica (GC System) durant els minuts previs al Piromusical de 2024.

el dimoni crema

cara dimoni flames

La novetat: primer espectacle de drons a Badalona

L'espectacle de drons a càrrec de l'empresa Flock Drone Art ha creat formes geomètriques, i humanes, com un ull que s'obria enmig del cel, sobre el Dimoni.

el tren i drons

froma geometrica dron

També s'han pogut veure altres formes creades especialment per a l'ocasió representant alguns dels símbols més emblemàtics de l'àmbit local com la figura de la Venus de Badalona, el Pont del Petroli, la Casa de la Vila i el nom de la nostra ciutat: Badalona.

venus dron

pont petroli dron

casa vila dron

badalona dron

El Piromusical: focs artificials, música i flames

El Piromusical, a càrrec de Pirotecnia Igual, ha arrencat minuts més tard amb la cançó «Yeah» d'Usher, però la pirotècnia d'aquest any s'ha combinat amb altres èxits d'ara i de sempre des de la banda sonora de Grease, passant per Mecano, Shakira, Carol G, Amics de les Arts, The Tyets, i fins la cançó «Buscarem la sort» del badaloní, David Ros que també ha posat el ritme llatí de la nit. «Por ti volaré» d'Andrea Bocceli ha donat pas a les flames que han engolit l'apujada dels preus, els dimoniets aportats pels badalonins i els infants dels centres educatius de la ciutat i el Dimoni.

piromusical i rambla

focs artificals