Platges a punt per al bany un cop acabat el dispositiu de seguretat i neteja, després de Sant Joan

Platges a punt per al bany un cop acabat el dispositiu de seguretat i neteja, després de Sant Joan
Emma Teixidó Rey
24/06/2024 - 09:27

Badalona - El dispositiu de neteja i seguretat de l'Ajuntament de Badalona s'ha posat en marxa a les 6 del matí, tal i com estava previst. L'operatiu ha permès deixar a punt per al bany les platges de la ciutat, després de les celebracions de la revetlla de Sant Joan.

platja ocupada per sant joan revetlla
Ajuntament de Badalona

Mitja hora abans, a quarts de 6, la Guàrdia Urbana de Badalona ha acompanyat el personal i la maquinària de neteja fins al litoral per garantir l'inici de les tasques i fer complir l'horari d'ocupació de l'espai després de la revetlla.

garvelladores netegen platja sant joan

Ajuntament de Badalona

desocupacio platja sant joan
Ajuntament de Badalona

Les platges de la ciutat ja han restat disponibles per al bany a partir quarts de 9 del matí, moment en que han pogut entrar els primers banyistes.

platja neta sant joan
Ajuntament de Badalona

En total s'han recollit unes 4 tones de residus generats per aquells que han optat per la platja alhora de celebrar Sant Joan a la nostra ciutat. Segons l'Ajuntament de Badalona, les platges de l'Estació, la del Pont del Petroli i la del Coco han estat les més concorregudes durant aquesta revetlla.

dispositiu neteja acabat
Ajuntament de Badalona

Dispositiu de neteja a platges, Passeig Marítim i carrers de la ciutat

El dispositiu de neteja, després de la revetlla de Sant Joan, també s'estén, a banda de les platges, al llarg del Passeig Marítim i els seus accessos. Un servei de neteja que en les properes hores també s'ha reforçat en d'altres indrets de la ciutat, sobretot en aquelles zones on s'hi ha aplegat més badalonins per celebrar Sant Joan.

passeig maritim neteja sant joan
Ajuntament de Badalona

Els Bombers reben una quarantena d'avisos

Des dels Bombers de la Generalitat, a Badalona, han rebut una quarantena d'avisos per incendis urbans. La meitat d'aquests focs han estat per incendis en contenidors. Tot plegat en la franja horària que va des de les 8 del vespre i fins les 8 del matí, d'aquesta revetlla de Sant Joan.