El 'dissabte roig' del PSC difon el seu telèfon de contacte, que ja ha rebut unes 80 trucades

El 'dissabte roig' del PSC difon el seu telèfon de contacte, que ja ha rebut unes 80 trucades
Judit Larios
03/02/2024 - 17:06

Badalona - El PSC de Badalona ha sortit als carrers per apropar el missatge socialista als veïns de la ciutat. L'acció, que s'ha dut a terme en l'anomenat 'dissabte roig', ha aprofitat per fer difusió del telèfon de contacte habilitat pel grup municipal perquè els badalonins s'hi puguin adreçar.

Una quarantena de militants socialistes s'han desplegat per 20 barris de la ciutat per informar els ciutadans sobre les propostes del partit. També han volgut donar a conèixer el telèfon del grup municipal, operatiu des del setembre, que pretén recollir les preocupacions dels badalonins i intentar donar-hi resposta. En els últims cinc mesos, ha rebut una vuitantena de trucades per traslladar queixes sobre diversos àmbits.

Estem rebent moltes queixes de seguretat, n'hem rebut moltes de manteniment, de brutícia... Rebem queixes de tot tipus i, fins i tot, també situacions personals de gent que no sap on anar.

La voluntat dels socialistes és continuar en contacte amb els veïns, expliquen, per fer una oposició útil. Carrera lamenta que avui dia encara els arribin queixes sobre els àmbits que l'executiu popular considera una prioritat i ho atribueix, diu, al fet que no s'aprecien millores a la ciutat. Després de recórrer els barris, els militants s'han reunit al Raval per fer balanç d'una jornada que, des del PSC, afirmen que es repetirà de manera regular.