Douniane, usuari de Can Bofi Vell: 'No crec que hi hagi solució'

Douniane, usuari de Can Bofi Vell: 'No crec que hi hagi solució'
Laura Valverde
30/05/2024 - 11:18

Badalona - El Douniane és un dels 45 usuaris de Can Bofí Vell que s'han quedat sense sostre amb el tancament d'aquest centre d'acollida. En el seu cas, però, la Lourdes i en Jordi, els seus companys d'escacs, l'han acollit a casa seva durant uns mesos.

Ja fa un mes que en Douniane va quedar-se sense sostre, a causa del tancament del centre d'acollida Can Bofí Vell. En el seu cas, però, ha trobat una alternativa a viure al carrer. Ha estat gràcies al Jordi i la Lourdes, dos companys amb qui juga a escacs al Círcol, que l'han acollit a casa seva. Tot i això, en Douniane explica que ha perdut les esperances i no creu que l'Ajuntament doni una solució per als afectats.

  • Douniane Baraab, usuari de Can Bofí Vell i jugador d'escacs:

De fet, la Lourdes es va assabentar de la seva situació després de veure'l a la televisió, ja que després d'onze mesos compartint tauler d'escacs, en Douniane no havia dit que era usuari de l'alberg. Davant de l'emergència, van oferir-li dormir a les seves cases.

  • Jordi Sabater, professor d'escacs i Lourdes Roselló, jugadora d'escacs:

Durant els propers mesos, tant la Lourdes com en Jordi s'aniran compaginant per a oferir un sostre al Douniane, fins que trobi una alternativa. Recordem que el govern local es mostra contrari a la reobertura de l'equipament i assegura que treballa en una alternativa que podria estar en marxa el 2025.