El Fedamar Joventut al campionat de Catalunya

El Fedamar Joventut al campionat de Catalunya
Xavi Ballesteros
29/02/2024 - 10:31

Badalona - El Fedamar Joventut disputarà aquest cap de setmana el campionat de Catalunya que es disputarà a Balaguer on hi participaran 30 clubs catalans amb 451 participants. Serà la 32a edicióque es disputarà al Pavelló d'Inpacsa i també al poliesportiu 1 d'octubre.

És la cita més important del curs de bàsquet amb discapacitat intel·lectiual que es jugarà en diferents categories. Tot el campionat de Catalunya es jugarà en només un dia, tot diumenge. El Fedemar Joventut jugarà contra el Shooters, Horitzó i Llamps. Els verd-i-negres arribaran a la cita després de perdre contra els Lluïsos de Gràcia de forma clara en un resultat final que no és el reflex, ni de bon tros, de la igualtat que hi va haver durant els tres primers períodes on la Penya va estar sempre enganxada al marcador. Dani Reina i Jesús Gómez, referents verd-i-negres, valoraven el matx:


La Penya continua en la penúltima posició de la Lliga de Divisió d'Honor Catalana amb 1 victòria i tres derrotes ara empatat amb els Lluïsos de Gràcia i lluny dels dos líders SESE i Montornès que es mantenen invictes després de quatre jornades de lliga. Pels verd-i-negres el més important és continuar creixent i millorant els errors que es van fer contra els Lluïsos i sobretot no descentrar-se i baixar el nivell d'intensitat com va passar en el darrer quart. Finalment bones notícies pel bàsquet verd-i-negre perquè Jesús Gómez ha estat convocat per formar part de la selecció catalana.