El femení del Futsal Iris es manté a Divisió d'Honor

Albert Guerra / Ferran Vinaixa
22/05/2024 - 11:11

Badal.ona - Molt bones notícies en futbol sala badaloní perquè l'equip femení del Futsal Iris Badalona ha aconseguit la permanència a la Divisió d'Honor Catalana. Ha estat en la penúltima jornada de lliga contra el Sant Quirze amb una victòria contundent per 4 a 0.

Dissabte al vespre hi va haver festa grossa a Casagemes després del partit i no era per menys. Les badalonines depenien d'elles mateixes per salvar-se i havien de guanyar el Sant Quirze per arribar a l'última jornada amb els deures fets. Era una final anticipada i l'equip de Carles Ventura no va fallar. Al descans es va arribar amb el marcador d'empat a zero, però a la segona part les badalonines van prémer l'accelerador marcant 4 gols. Laia Soler, Albiol, Cabrera i un golàs de la portera Montse Simón a les acaballes van segellar els tres punts de l'Iris.