El Festival de Blues de Santa Coloma torna aquest cap de setmana

El Festival de Blues de Santa Coloma torna aquest cap de setmana
Laura Valverde
21/02/2024 - 19:56

Badalona - Aquest cap de setmana, arriba a l'escenari del Teatre Sagarra tot un clàssic de l'escena musical colomenca, el Festival de Blues de Santa Coloma. El festival, conegut popularment com a Santako in Blues, ja va donar el tret de sortida el passat dijous 15 febrer amb una marxa de blues pels diferents mercats municipals de la ciutat.

La proposta musical, que ja es troba en la seva 11a edició, no para de créixer i sumar cada vegada a espectadors provinents de municipis més llunyans. Durant aquest cap de setmana, però, artistes com Enma Fernández i Pol Padrós actuaran a espais culturals com el Bar del Teatre. Enguany, la programació inclourà una quinzena d'artistes en solitari i bandes, en un festival que s'allargarà 10 dies seguits. El director del festival, Àngel Elvira, assegura que enguany el festival ha tingut 'molt bona rebuda' amb totes les localitats venudes en diferents dies.

Després de 10 dies del millor blues a la ciutat colomenca, la cantautora Tori Sparks serà l'encarregada de tancar el festival. Ho farà amb una barreja d'estils natius del rock, el blues, country i flamenc.