Camela i Mojinos Escozíos desborden el festival de Música Gran Sol de Llefià

Camela i Mojinos Escozíos desborden el festival de Música Gran Sol de Llefià
Berta Soler / Judit Larios
11/09/2023 - 23:54

Parc del Gran Sol de Llefià - Els concerts de Camela i Mojinos Escozíos han omplert de gom a gom l'amfiteatre del parc del Gran Sol de Llefià aquest diumenge i dilluns. Els concerts han tingut lloc dins el festival de Música Gran Sol, que finalment s'ha celebrat després d'haver estat ajornat en dues ocasions.

Diumenge, Camela va presentar el seu darrer disc «Que la música te acompañe». Tot i això, el públic també va poder cantar alguns dels èxits de la parella d'electro-rumba, com «Cuando zarpa el amor».

Camela, actuant diumenge a Llefià.

Ahir, dilluns al vespre qui va pujar a l'escenari va ser el reconegut grup de rock Mojinos Escozíos, famós per les lletres de les seves cançons combinades amb un espectacle humorístic. El seu cantant, Miguel Ángel Rodríguez, més conegut com «El Sevilla», volia fer del concert, una festa inoblidable.

Dilluns al vespre va ser el torn de Mojinos Escozíos.

Molts veïns del barri de Llefià, que esperaven amb ganes els concerts del Festival de Música Gran Sol, no van fallar a cap de les dues cites. D'altres s'hi van apuntar a última hora. Des de l'associació veïnal del barri asseguren que no s'esperaven l'èxit que ha tingut el festival enguany i ja esperen l'arribada de la cita de l'any que ve.

Abans dels concerts, l'Associació de Veïns Sant Joan de Llefià Gran Sol va fer entrega dels Premis Sant Jordi. El guardó honorífic va recaure en Jordi Giró, l'actual president de la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya. Per Giró, el premi no només reconeix la seva trajectòria dins el moviment veïnal, sinó que representa la resta de persones que també hi estan involucrades.

Per la seva banda, l'escriptora badalonina Lena Valentí ha rebut el premi a la Cultura i l'emissora Ona Mar, el premi a la Comunicació. També s'ha reconegut la Fundació Esportiva Grama amb el guardó Social i de l'Esport.