El festival Filmets tanca el primer cap de setmana amb un Zorrilla gairebé ple en totes les sessions

El festival Filmets tanca el primer cap de setmana amb un Zorrilla gairebé ple en totes les sessions
Judit Larios
22/10/2023 - 23:52

Badalona - L'organització del Filmets Badalona Film Festival fa un balanç molt positiu del primer cap de setmana de la seva 49a edició. L'ocupació del Teatre Zorrilla ha estat molt elevada en totes les sessions, especialment en la sessió inaugural, quan es va omplir de gom a gom.

Divendres, la sessió que donava el tret de sortida al festival va exhaurir les entrades al teatre. La programació del cap de setmana, amb propostes com el Filmets en forma o la sessió golfa, també ha tingut molt bona acollida. Des de l'organització assenyalen que l'objectiu del festival és apropar el cinema de qualitat en format curtmetratge a la ciutadania i destaquen que les bones xifres de públic són sinònim de complir aquesta fita.

Una de les sessions destacades d'aquest cap de setmana ha estat la dels BAFTA, on s'han projectat els nominats i guanyadors a millor curtmetratge del festival organitzat per l'Acadèmia Britànica. Una de les projeccions més aplaudides ha estat la del film 'Bazigaga', ambientat en el genocidi de Ruanda el 1994. També ho ha estat 'The boy, the mole, the fox & the horse', guanyador tant del premi BAFTA com de l'Òscar al millor curtmetratge d'animació.

Diumenge al matí ha estat el torn de la sessió dedicada als més petits, el Filmets en família, on s'ha pogut gaudir de més d'una hora de projeccions d'animació provinents d'arreu del món.