El festival Happy Food Trucks omple de gastronomia i música la plaça Pompeu Fabra

El festival Happy Food Trucks omple de gastronomia i música la plaça Pompeu Fabra
Àlex Sisó
24/05/2024 - 21:42

Badalona - Una desena de FoodTrucks s'han instal·lat a la plaça Pompeu Fabra amb motiu del Happy Food Trucks, un festival itinerant sobre rodes on la gastronomia i la música en directe són els protagonistes. Es tracta d'autèntiques cuines motoritzades on el visitant pot tastar una àmplia oferta gastronòmica de diferents punts del planeta com: Itàlia, Mèxic, Colòmbia o Àsia, entre altres.

IMG_5213

La música en directe és l'altre ingredient estrella del Happy Food Trucks. Durant tot el cap de setmana s'han programat prop d'una desena de concerts. L'encarregat d'inaugurar la programació ha estat Sergi Estella. Se'l coneix com l'home orquestra, ja què és capaç de tocar la bateria amb els peus alhora que toca altres instruments creats per ell mateix.

IMG_5208
Sergi Estella a l'escenari

Scaramanga, Jordi Belza o el músic badaloní David Ros, són altres dels artistes convidats. La música i els plaers pel paladar també es combinaran amb tallers d'skate. A banda del Happy FoodTrucks, l'últim cap de setmana de les Festes de Maig inclou altres propostes d'oci. Aquest dissabte, a les 11.30 hores es farà la BadaBatuBèsties a la plaça de la Vila, es tracta de la cercavila de bèsties i grups de percussió de les escoles de la ciutat. A les 20 hores començarà la Festa a Baix a Mar a la Platja dels Pescadors, la tradicional sardinada popular a ritme d'havaneres. I diumenge a les 19 hores, en el marc del Maig en Dansa, l'Esbart Sant Jordi de l'Orfeó Badaloní porta una nova proposta de dansa tradicional a la plaça de La Plana.

En directe al BDN Notícies Vespre