El govern atribueix al mandat del PSC la manca de personal a la biblioteca de Sant Roc

El govern atribueix al mandat del PSC la manca de personal a la biblioteca de Sant Roc
David González / Jordi Ribàs
27/02/2024 - 16:57

Badalona - El govern local assegura que el tancament de la biblioteca de Sant Roc per falta de personal aquest dimarts al matí es tracta d'un fet puntual, i afegeixen que treballen per incrementar la plantilla de seguida que sigui possible.

D'aquesta manera, el govern respon a les crítiques del partit socialista, que aquest dilluns apuntava les mancances en la plantilla d'aquest equipament i reclamava reforçar el servei de biblioteques, tant a Sant Roc com a Bufalà.

Segons el govern local, en el cas de la biblioteca de Sant Roc, es dona la particularitat que compta amb personal de l'Ajuntament, però també de la Diputació, però que és l'ens local el que ha de cobrir el servei quan falta personal tant d'una institució com de l'altra. A més, el govern atribueix al mandat del PSC la manca de personal a la biblioteca, ja que actualment hi ha una plaça de conserge desocupada que va marxar el 2019, durant el govern liderat pels socialistes. Segons el govern, aquesta ha estat la primera vegada que la biblioteca ha hagut de tancar durant el mandat del PP, i afegeixen que la situació de personal ha millorat perquè s'ha fet una comissió de serveis per cobrir la plaça de conserge.