El govern de Badalona invertirà 17 milions d'euros per construir les escoles Badalona Port i Ventós Mir

El govern de Badalona invertirà 17 milions d'euros per construir les escoles Badalona Port i Ventós Mir
Àlex Sisó
05/09/2023 - 15:25

Badalona - L'Ajuntament de Badalona aprovarà la setmana vinent en un Ple Extraordinari una inversió superior als 17 milions d'euros per a la construcció de les escoles Badalona Port i Ventós Mir. Una dotació econòmica que la Generalitat retornarà a l'administració local en diferents anualitats durant un període de quatre anys. L'executiu local treballa per licitar el projecte de construcció a finals d'aquest any i iniciar les obres durant l'estiu de 2024, les quals tindran una durada aproximada de dinou mesos.

VENTOS MIR FIN

La nova escola Ventós Mir contempla la construcció d'un nou edifici de dues línies als terrenys de l'Estrella que, segons l'executiu local, permetrà donar resposta a la demanda de places d'oferta pública a la zona centre de la ciutat. L'edifici, que constarà d'una planta baixa més dues plantes, compta amb un pressupost 8.335.702 euros.

badalona port 1 ok

Pel que fa a L'Escola Badalona Port, que es troba en mòduls prefabricats des de la seva creació el curs 2010-2011, esdevindrà un nou centre d'Infantil i Primària de dues línies que constarà d'una planta baixa més dues plantes. El pressupost de licitació és de 8.833.000 euros.