El govern fa una crida a la participació de ciutadans i entitats a 'l'Estratègia Badalona 2030'

El govern fa una crida a la participació de ciutadans i entitats a 'l'Estratègia Badalona 2030'
Raquel Moreno
10/07/2024 - 14:28

Badalona - El govern municipal obre un procés participatiu anomenat «Estratègia Badalona 2030» per definir els reptes mediambientals, socials i econòmics de la ciutat. Ho fa a través de la plataforma digital Badalona Participa, on ciutadania, entitats i treballadors públics estan cridats a dir la seva opinió i aportar noves propostes de millora.

L'objectiu és, segons l'executiu local, assolir un desenvolupament urbà sostenible i un creixement equitatiu, basats en els Objectius de Desenvolupament Sostenible que marquen les Nacions Unides. Per a la seva definició s'ha fet una diagnosi des de diferents àmbits del municipi com el medi ambient, l'espai públic, l'economia, la mobilitat, la ciutadania o el canvi climàtic. El govern vol establir així els reptes que la ciutat de Badalona necessita abordar i treballa per definir, diu, els projectes per a la seva transformació. Una tasca que farà amb a través d'un procés participatiu, segons ha explicat la regidora de l'Àmbit de Comunicació, Rosa del Amo.

Volem tenir les aportacions d'aquells que treballen a l'administració però també de ciutadans i entitats. Obrim un procés participatiu digital i accessible per a tothom


Per participar-hi, només cal accedir a la plataforma Badalona Participa a través del portal web badalona.cat.