El govern local es compromet a tirar endavant actuacions de millora a l'Escola de Música Moderna de Badalona en aquest mandat

El govern local es compromet a tirar endavant actuacions de millora a l'Escola de Música Moderna de Badalona en aquest mandat
Anna García de Albéniz
30/11/2023 - 13:57

Centre Cívic Dalt la Vila / Escola de Música Moderna de Badalona - Aquest dijous han començat les tasques de reparació del guix que es va despendre del sostre fa uns dies de la sala d'exposicions del Centre Cívic de Dalt la Vila. Es tracta d'una actuació d'urgència per tal de garantir la seguretat dels usuaris que fan ús de les instal·lacions. D'altra banda, les obres de la planta superior del Conservatori estan en procés d'adjudicació.

escola musoca 2

Des del govern constaten que calen obres de remodelació de l'edifici. L'immoble, que acull també l'escola de música moderna, s'ha d'adequar a la normativa vigent. I es que s'han de renovar els lavabos de la planta baixa així com també reparar la climatització. Des de l'executiu local apunten que l'escola va començar la seva activitat fa gairebé 40 anys i que, des d'aleshores, en prou feines s'han portat a terme arranjaments de l'espai.

La regidora no ha concretat un calendari previst per totes aquestes actuacions, però ha confirmat que es desenvoluparan al llarg d'aquest mandat. Tot i així Bertran sí que ha avançat que en els propers mesos s'iniciaran les obres de remodelació de la planta superior del Conservatori, que actualment es troben pendents d'adjudicació. La durada estimada de les tasques és de 5 o 6 mesos i es desenvoluparan en gran part a l'estiu perquè al setembre, coincidint amb l'inici de curs, ja estiguin enllestides.

conser