El govern local es mostra convençut que el pressupost municipal de 2024 serà vigent l'1 de gener

El govern local es mostra convençut que el pressupost municipal de 2024 serà vigent l'1 de gener
Àlex Sisó
19/09/2023 - 21:38

Badalona - L'executiu local es compromet a presentar el pressupost municipal de 2024 entre finals d'octubre i principis de novembre. Ho ha anunciat el regidor de l'àmbit d'hisenda, finances i recursos interns, Juan Fernández al programa Badalona Tres60. Assegura que el pressupost serà una realitat gràcies a l'estabilitat política que hi ha a la ciutat.

Fernández ha explicat que en aquests moments el pressupost es troba en una fase intermèdia d'elaboració i que aquest dimecres finalitza el termini perquè les diferents àrees puguin fer les seves propostes. Detalla que durant les pròximes setmanes es farà l'elaboració tècnica i no ha pogut avançar la quantitat econòmica de la qual estarà dotat. Juan Fernández es mostra convençut que el pressupost serà vigent l'1 de gener de 2024.

El també regidor de l'àmbit d'educació ha explicat que el govern treballa en el projecte de rehabilitació dels locals dels baixos de la fàbrica Jumberca. L'objectiu és habilitar un aulari on encabir el Batxillerat de l'antiga escola Lola Anglada. Fernández considera que l'obra que s'ha de fer a la Jumberca no ha de ser provisional. El que cal, diu, és exigir a la Generalitat que rehabiliti l'edifici de la Lola Anglada per l'alt valor arquitectònic i perquè Badalona necessita tenir un institut al Districte 1. Precisament, aquest serà el primer tema que posaran sobre la taula, d'aquí a unes setmanes, durant la mesa mixta de col·laboració amb els Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament.