El govern local inicia els tràmits per redissenyar l'organigrama de l'ajuntament

El govern local inicia els tràmits per redissenyar l'organigrama de l'ajuntament
Jordi Ribàs
06/11/2023 - 16:50

Badalona - El consistori ha anunciat aquest dilluns un contracte de serveis perquè una empresa externa elabori una relació i valoració de llocs de treball.

Concretament, l'ajuntament ha publicat un anunci de licitació amb un pressupost de 220.335,72 euros (IVA Inclòs) perquè, en un termini d'un any i mig, es proposi un nou model d'organització. Una actualització de l'administració que no es feia des de 1999. De fet, aquest era un dels punts urgents que va assenyalar la comissió de modernització en les seves conclusions, publicades a finals de l'any passat.

Tal com detalla un informe elaborat pel mateix ajuntament, el contracte s'ha d'externalitzar perquè el consistori, ara per ara, “no disposa de mitjans ni recursos tècnics adients” per realitzar la relació i valoració de llocs de treball.

Paral·lelament, el consistori segueix a l'espera de la publicació d'una plaça de gerent, després que el govern local aturés el procés de selecció iniciat per l'anterior govern, tot al·legant que calia refer les bases de la plaça perquè havien quedat desactualitzades.