El govern local treballa 'a contrarellotge' per redactar els plecs que permetin licitar un nou contracte de neteja

El govern local treballa 'a contrarellotge' per redactar els plecs que permetin licitar un nou contracte de neteja
Àlex Sisó
05/07/2023 - 17:02

Badalona - El tercer tinent d'alcaldia de l'àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gràcia, assegura que el govern local treballa 'a contrarellotge' per redactar els plecs que permetin licitar un nou contracte de neteja, que es troba vençut des del maig de 2020. Recordem que la previsió és portar a ple el nou contracte abans d'acabar l'any.

Una altra de les prioritats de l'executiu local és la millora de la neteja al voltant dels contenidors, ja que, segons Gràcia, hi ha carrers que tenen un problema de sanitat a causa del desbordament de deixalles. Ho ha dit a la tertúlia del Badalona Matí.

El tercer tinent d'alcalde ha explicat que d'entre els 80 i 90 nous contenidors que tenen previst distribuir a la ciutat, ja n'han instal·lat la meitat. Daniel Gràcia també ha detallat que els camions d'escombraries sense logotip, que aquests dies es poden veure circulant per Badalona, estan cobrint temporalment els vehicles que tenen més de 13 anys i que actualment s'estan reparant. Aquesta substitució, segons Gràcia, entra dins del contracte de neteja amb l'empresa Fomento de Contrucciones i Contratas.