El govern municipal vol promocionar internament el funcionariat perquè així prosperi la seva carrera professional

El govern municipal vol promocionar internament el funcionariat perquè així prosperi la seva carrera professional
Berta Soler Mercader
18/10/2023 - 20:30

Badalona - El govern municipal posa fil a l'agulla per redactar les bases d'un projecte de promoció interna dirigit al personal que treballa a l'Ajuntament de Badalona. Així ho ha anunciat aquest dimecres al programa Badalona 360 la regidora de recursos humans i contractació, Eva Guillén, qui ha remarcat la urgència de cobrir la necessitat que té la plantilla de prosperar en la seva carrera professional.

Alhora, la regidora ha admès que hi ha molts professionals que acumulen un desgast des de fa temps i és per això que treballen, assegura, en millores per a tots els funcionaris. Una d'aquestes millores és la de reestructurar la forma de treballar, simplificar i agilitzar els procediments i, finalment, fer un reconeixement a tota la plantilla. Una altra de les problemàtiques és l'avenç en el recorregut professional de molts funcionaris, que fins ara no existia. És per això que des del departament de Recursos Humans treballen per promocionar internament als qui acumulen més mèrits i tenen més capacitats.

Eva Guillén és regidora de recursos humans i contractació de l'Ajuntament de Badalona.

La regidora recorda que és molt urgent i prioritari que es millori la línia de treball del funcionariat, ja que afirma que el que passa dins de l'Ajuntament es reflecteix a posteriori a la ciutadania.