El Grup de Dones de la Morera exigeix la rehabilitació urgent del Centre Cívic del barri

El Grup de Dones de la Morera exigeix la rehabilitació urgent del Centre Cívic del barri
Berta Soler / Judit Larios
19/03/2024 - 20:46

Badalona - La nova junta del Grup de Dones de La Morera, presentada aquest dimarts al Casal del barri, exigeix a l'Ajuntament que es rehabiliti el Centre Cívic de la Morera, tancat des de fa més de quatre anys, i on el Grup tenia el seu espai. També alerten de la possibilitat que sigui ocupat, després que hagi estat vandalitzat.

La nova junta, encapçalada per la també presidenta de la Federació de Dones de Badalona, Celestina Yañez, reclama a l'executiu local renovar aquest equipament. De fet, expliquen que fa un mes que han enviat una carta al regidor de Districte, David Silva, per demanar la recuperació del Centre, tancat des de la pandèmia i molt sol·licitat també entre el veïnat.

Durant l'acte la regidora de Feminismes, Flori Badia, ha assegurat que el govern està disposat a oferir un espai alternatiu mentre no es facin els treballs d'adequació del Centre.

Tot i la manca d'un espai on reunir-se, asseguren que cap membre del Grup de Dones s'ha donat de baixa. De fet, remarquen que s'han mantingut actives juntament amb la Federació de Dones de Badalona. Després de trenta-tres anys d'història, es mostren esperançades davant la possible rehabilitació de l'espai.

WhatsApp Image 2024-03-19 at 20.38.50 (2)