El Grup de Treball Salvem la Mobba estudiarà presentar un recurs de cassació

El Grup de Treball Salvem la Mobba estudiarà presentar un recurs de cassació
Sara Nicolás
23/02/2024 - 13:19

Badalona - Reaccions oposades entre la Plataforma Parc de la Mobba i el Grup de Treball Salvem la Mobba envers la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Primeres reaccions d'optimisme dels veïns partidaris a l'enderrocament. Alguns dels membres de la plataforma Parc de la Mobba s'han apropat avui fins a l'edifici municipal El Viver per manifestar al govern local el seu entusiasme davant la possibilitat que s'acabi fent realitat la construcció d'un parc. Per aquest motiu, demanen a Salvem la Mobba que desisteixi de presentar un recurs de cassació.

A l'altra cara de la moneda hi ha el Grup de Treball Salvem la Mobba, defensors de mantenir part de l'edifici actual incloent-hi un parc verd. Des de la plataforma lamenten que l'executiu de Garcia Albiol no consideri en cap cas aquesta opció. Asseguren que la pròxima setmana estudiaran la sentència per considerar recórrer el cas al Suprem.

Des de Salvem la Mobba remarquen que la sentència encara no és ferma i lamenten que, si no presenten el recurs de cassació, el cas pugui convertir-se en un precedent i desapareguin altres equipaments envellits que formen part del patrimoni de la ciutat.