El Joventut pot marxar amb un 0 a 2 de Madrid

El Joventut pot marxar amb un 0 a 2 de Madrid
Ferran Vinaixa
08/06/2023 - 01:11

Badalona - Madrid i Penya es tornen a medir aquest vespre al Wizink Center. Els verd-i-negres tenen avantatge en la sèrie però encara considerem al Madrid l'equip favorit de la eliminatòria.
El Joventut afronta el seu segon partit de les semifinals de l'ACB amb la moral molt alta. Es repeteix hora i escenari, a les 21h (en directe al 94.40 FM) al WiZink Center, i després de la victòria de dimarts, els verd-i-negres podrien fer un pas de gegant cap a una final històrica que no es viu a Badalona des dels anys noranta. El Madrid, però ja li ha vist les orelles al llop i no vendrà fàcil la seva pell. De recursos el conjunt blanc en té molts i de moment ja han perdut un partit i el factor pista contra els de Carles Duran i ja no es poden permetre una segona relliscada i arribar dissabte a un tercer partit, aquest cop a l'Olímpic que podria suposar un infern amb un 0 a 2 en contra.

El partit entre Madrid i Joventut es jugarà a les 9 del vespre i Carles Duran podrà comptar amb Joel Parra, ja recuperat de l'ull de vellut que li va fer fortuïtament el seu propi company d'equip Henry Ellenson.