El jugador del CF Badalona Gerard de Marco, un exemple de superació

El jugador del CF Badalona Gerard de Marco, un exemple de superació
Ramon Duran
28/02/2024 - 10:29

Badalona - Un dels casos més especials del Club Futbol Badalona d'aquesta temporada és del defensa lateral esquerre Gerard de Marco. El jugador escapulat està gaudint d'un curs molt especial després d'estar pràcticament un any lesionat de creuats.

La temporada passada va ser un autèntic calvari per Gerard De Marco. Amb només 20 anys, el defensa es va lesionar durant la pretemporada de la campanya 2022-2023 de lligaments creuats i es va haver de passar tot el campionat en blanc sense poder jugar. El procés de recuperació va ser molt dur i amb paciència va haver d'esperar a tornar als terrenys de joc durant la temporada actual. Amb Santi Álvarez primer, entrenador amb el qual portava quatre anys i ara amb Gerard Albadalejo, que li han donat tota la confiança, torna a gaudir del futbol i ni se'n recorda de la greu lesió que va patir.

A de Marco li toca competir al lateral esquerre de la defensa amb un jugador més experimentat com Kilian Duran. Així i tot , durant alguns partits han jugat tots dos a l'onze titular.