El juvenil del Badalona derrota al Leganés i es classifica per la final a 4 de la Copa del Rei

Ramon Duran
14/02/2024 - 22:07

Badalona - El juvenil del Club Futbol Badalona ha fet embogir als més de tres mil aficionats que s'han donat cita a l'Estadi Municipal. Els escapulats han derrotat per 1 a 0 al Leganés, amb una diana que ha arribat al minut 9 de la primera part de la pròrroga.

El jove equip badaloní no té límits. Abans van ser l'Osasuna i el Barça, i avui ha tocat el Leganés en els quarts de final de la Copa del Rei. El partit s'ha hagut de resoldre a la pròrroga, després d'arribar al final dels 90 minuts amb empat a 0. El Badalona ha estat dominador total de la primera part, però li ha mancat la rematada final davant un conjunt madrileny molt ordenat defensivament. El segon període ha continuat amb la mateixa línia, amb moltes més arribades dels locals, però amb un Leganés que ha mirat de generar una mica més de perill a pilota aturada. Sense grans ocasions s'ha arribat al final dels 90 minuts. La diana de la victòria ha arribat al 99, en una rematada de Willy, que ha aprofitat una pilota solta a l'interior de l'àrea després d'un llançament de falta lateral. Fins al final del temps afegit, els escapulats han sabut defensar-se sense patir i han estat a punt de fer el segon al contracop. Un cop ha xiulat l'àrbitre el final del matx, ha esclatat l'alegria tant en el terreny de joc com a les graderies amb una munió d'aficionats i jugadors abraçant-se a l'interior del camp.

El rival del Badalona a les semifinals serà el Mallorca. Tant les semifinals com la final es disputaran a Sevilla del 6 al 10 de març.