El juvenil del Badalona la continua fent molt grossa

Ramon Duran
24/01/2024 - 22:35

Sant Joan Despí - El CF Badalona divisió d'honor juvenil ja és als quarts de final de la Copa del Rei. El conjunt que dirigeix Genís Sampietro s'ha imposat al FC Barcelona a domicili per 1 a 2 en els vuitens de final del torneig del KO.

Ja van dir que en volien més i ho han demostrat guanyant a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El Badalona ha evidenciat una maduresa molt poc habitual en un equip tan jove, assaltant el camp d'un dels millors conjunts d'Europa. Els escapulats s'han avançat amb una diana de Mario al cap de 36 minuts de la primera part. Amb 0 a 1 s'ha arribat al descans, però l'inici del segon període ha estat molt negatiu, ja que el conjunt blaugrana ha establert la diana de la igualada només començar. El gol no ha afectat massa al Badalona, que ha continuat amb la mateixa fermesa i ha obtingut el premi de la segona diana al minut 65, obra de Juan. El Barça ja no ha pogut reaccionar davant un conjunt escapulat molt ferm.

El rival als quarts de final de la Copa serà el Leganés. L'eliminatòria serà a partit únic a l'Estadi Municipal de Badalona.