El karate a Badalona té futur

El karate a Badalona té futur
Paula Reverter Pastor
17/01/2024 - 11:39

Badalona - Les escoles badalonines de karate estan assolint molts èxits i podis recentment, en concret l'Escola Urban Dojo i l'Escola Oyama's Karate Dojo han aconseguit recentment guardons en la modalitat de Karate Kiu Kushin.

El Karate Kiu Kushin és una modalitat de karate amb contacte sense proteccions i amb l'única condició de no tocar la cara al contrincant amb les mans per no produir-li talls. Aquest, és considerat el tipus de karate més dur dintre d'aquest esport i el més estès, almenys a Badalona.

El darrer cap de setmana de novembre es va disputar a Sant Feliu del Llobregat l'SPANISH CHAMPIONSHIP KYOKUSHIN-KAN 2023, una competició internacional de Karate al KO on van participar vint-i-nou alumnes de l'Escola Urban Dojo, quan van rebre 20 premis amb sis ors, cinc plates i nou bronzes, a més a més de classificar-se en la cinquena posició de clubs en nombre de trofeus amb un total de 72 guardons. Sergi López, el director de l'Urban Dojo ens explica com han arribat fins aquí:

Mentre que dotze badalonins, aquests de l'Escola Oyama's Karate Dojo, van aconseguir 7 podis al Campionat Europeu de Karate celebrat a Budapest, Hongria el passat mes de desembre. Pol Lorente, Senpai de l'escola Oyama's Karate Dojo ens mostra el seu orgull per formar part d'aquesta família:

Ara la pròxima competició de Karate serà l'IKO Spanish Open, que se celebrarà a Llefià el pròxim 6 d'abril.