El Lloreda torna a ostentar el lideratge

El Lloreda torna a ostentar el lideratge
Ramon Duran
07/02/2024 - 15:46

Badalona - A la tercera catalana de futbol, el Lloreda va recuperar el lideratge del grup desè després de la victòria davant el Montsant de La Peira. Tot apunta que l'ascens de categoria es decidirà entre els badalonins i la Guineueta B.

Els derbis de la ciutat continuen sent protagonistes a la tercera catalana. A la darrera jornada el Lloreda va aconseguir un triomf contundent contra el Montsant de La Peira, que combinat amb la derrota de la Guineueta B al camp del Bon Pastor, li permet recuperar el lideratge i situar-se un punt per sobre dels barcelonins. El conjunt que dirigeix Carlos Cuevas està fent una temporada molt constant i és l'equip que més gols marca, amb un total de 59 en 17 jornades i que menys n'encaixa amb 19. El frec a frec entre Lloreda i Guineueta sembla que continuarà fins a final de lliga per decidir el campió.

A l'altre derbi badaloní de la jornada el Young Talent va guanyar per 5 a 2 a la Salut Pere Gol. Tots dos equips lluiten per sortir de la zona de descens. Per la seva banda Bufalà i Montsant de La Peira es troben a la zona mitjana de la classificació, lluny del descens.