El Media Day que precedeix l'inici de la lliga ACB

El Media Day que precedeix l'inici de la lliga ACB
Xavi Ballesteros / Ferran Vinaixa
21/09/2023 - 10:53

Badalona - La Penya ha fet la seva tradicional trobada amb els mitjans de comunicació previ a l'inici de lliga, el Media Day. En parlar amb els jugadors del Joventut, tots els jugadors coincideixen en una cosa: hi ha una plantilla més competitiva que el curs passat.
Una de les novetats del Media Day ha estat conèixer els nous capitans de l'equip, que són Pau Ribas, Guillem Vives i Ante Tomic.

capitans

Ells són els encarregats d'acollir als tres fitxatges que, segons el tècnic Carles Duran, donaran solidesa física i experiència, Deshaun Thomas, Andrew Andrews i Chinanu Onuaku. Tot això ha de formar un còctel explosiu amb els jugadors joves sorgits del planter per intentar repetir una temporada il·lusionant.

plantilla2024


D'altra banda, els verd-i-negres s'han tornat a entrenar amb normalitat amb Miguel Malik Allen ja recuperat per afrontar el repte de diumenge al Palau Blaugrana. Serà el retorn dels exblaugrana DeShaun, Ribas i Tomic a la pista del Barça mentre la Penya es retrobarà amb Nico Laprovittola, Joel Parraa la pista i amb els també exverd-i-negres Roger Grimau i Carles Marco a la banqueta.