El Museu acull el darrer Plenari del CIB del curs

El Museu acull el darrer Plenari del CIB del curs
Albert Guerra
07/06/2023 - 21:19

Badalona - La sala d'actes del Museu ha acollit el sisè i últim Plenari del Consell dels Infants de Badalona del curs. Una cinquantena de nens i nenes representants del CIB han presentat les seves propostes per millorar la ciutat, com ara unes festes de maig amb menys petards o disposar de més espais verds a la ciutat.

El CIB es va crear el 2012 amb només 12 centres escolars i enguany, 11 anys després, n'hi participen 42. En aquest Plenari s'ha fet un repàs de com han anat les festes de maig i el curs escolar i també s'ha exposat l'informe del CIB Infància i ciutat 2023 en el marc del projecte “Badalona, com la veiem i com la volem!” en què els infants han fet les seves propostes per millorar la ciutat a 5 representants polítics. La falta de seguretat a barris com Sant Roc, la neteja de la ciutat o la brutícia al mar han estat alguns dels temes que els infants han preguntat o exposat als polítics, però també s'ha fet èmfasi a les Festes de Maig.

Les propostes han estat facilitades també per escrit als grups polítics, i el mateix document serà traslladat al govern de la ciutat una vegada estigui constituït perquè tinguin en compte quines soón les peticions des del CIB.

Entre els punts del dia del Plenari també hi havia el Programa de Casals i activitats d'estiu organitzades per entitats socioeducatives i esportives, escoles, AFA/AMPAs i serveis municipals.