El Museu de Badalona ofereix dos nous tallers adreçats als escolars

El Museu de Badalona ofereix dos nous tallers adreçats als escolars
Àlex Sisó
22/09/2023 - 14:16

Badalona - El Museu de Badalona ha programat dues noves activitats que complementaran les visites escolars que es facin durant el curs. Es tracta d'un taller sobre món funerari i epigrafia, adreçat a estudiants de 4t d'ESO, i un altre relacionat amb la decoració pictòrica de les domus, pensat per als alumnes de cicle mitjà i superior de primària.

A través de l'observació, els alumnes que assisteixin al taller funerari descobriran l'ús que els romans donaven a l'epigrafia a l'hora d'escriure en una làpida i les similituds que existeixen amb les d'un cementiri de principis del segle XX. Al taller de decoració de Domus, els infants coneixeran com les famílies benestants de Bètulo utilitzaven materials d'alt valor a les sales principals de les seves llars mentre que les famílies més pobres simulaven materials com el marbre mitjançant la pintura. Esther Espejo és tècnica del Museu de Badalona.

De moment ja són 370 els centres educatius que han fet la reserva per visitar el Museu de Badalona durant el curs. Molts d'ells de Barcelona i altres de municipis del Maresme, Baix Llobregat i el Vallès. A aquesta oferta educativa se li anirà sumant al llarg dels pròxims mesos la resta d'activitats que programen des del Museu de Badalona.