El nou CF Badalona ja està en marxa

El nou CF Badalona ja està en marxa
Ferran Vinaixa / Paula Reverter
26/07/2023 - 10:48

Badalona - El Club de Futbol Badalona ha començat la seva nova etapa presentant al director d'orquestra, el tècnic Santi Álvarez i a 5 reforços contrastats. El porter Carlos Craviotto (AE Part) i exescapulats que afronten la seva tercera etapa al club, com Toni Larrosa (CE Manresa) i Kilian Duran (CE L'Hospitalet), o la seva segona etapa coma escapulats com Adri Rivas (AE Prat) i Marckus Muñoz (CD Don Benito).

santialvarezRDP
Presentació Santi Álvarez

Santi Álvarez serà l'encarregat de dirigir el primer equip del Badalona en el seu nou repte a la Tercera Federació. La temporada passada el tècnic ja es va ocupar de l'equip de Tercera, però era un equip projecta per acabar sent un filial caracteritzat per jugadors molt joves en etapa de formació. Alguns ells eren l'escalet de l'equip juvenil que el mateix Santi Álvarez ja va ascendir a Divisió d'Honor i que per això el club va confiar que liderés el projecte de Tercera.

santialvarezpresentacio
Miguel Ángel Sánchez i Santi Álvarez

En les darreres setmanes i independentment de la fusió amb el Badalona Futur, el president Miguel Ángel Sánchez ja va declarar públicament que Álvarez seria la seva aposta pel primer equip, a Segona o a Tercera Federació. Un premi a un entrenador de club que ara té el dificil repte d'ascendir un històric com el Badalona a la categoria perduda la temporada passada.

carloscraviottoPRESENTACIO
Carlos Craviotto
adririvasPRESENTACIO
Adri Rivas
tonilarrosa
Toni Larrosa
kilianduranpresentacio
Kilian Duran
MARCKUSMUN~OSPRESENTACIO
Marckus Muñoz


La pretemporada comença aquest dimecres 26 de juliol amb el primer entrenament a l'Estadi Municipal de Badalona. La primera competició de pretemporada serà el torneig d'històrics del futbol català que farà debutar al nou Badalona de Santi Álvarez el dijous 3 d'agost al Nou Sardenya en un triangular entre els escapulats, l'Europa i el Martinenc.