El nou gerent preveu que a la tardor s'aplicaran les primeres mesures de xoc per modernitzar l'Ajuntament

El nou gerent preveu que a la tardor s'aplicaran les primeres mesures de xoc per modernitzar l'Ajuntament
Jordi Ribàs
17/05/2024 - 12:33

Badalona - Jofre Clofent Calsapeu és el nou gerent de l'Ajuntament. Aquest divendres ha assumit oficialment aquest càrrec que ha estat en boca de tots els polítics els darrers anys i que s'ha definit com el primer pas per arreglar la maquinària burocràtica del consistori.

El nou gerent haurà de coordinar les diferents àrees municipals de Badalona i planificar els objectius de la corporació en funció a les directrius polítiques. Aquestes són les tasques descrites, però el cert és que el seu encàrrec principal és modernitzar l'ajuntament. Tot un repte, però que es proposa tenir encarrilat a la tardor, quan preveu tenir ja un diagnòstic fet i ja aplicades les primeres “mesures de xoc”.

L'alcalde Xavier García Albiol ja ha parlat amb ell per transmetre-li la urgència d'aconseguir fer funcionar el consistori de tal manera que es noti que és la tercera ciutat de Catalunya.

Clofent Calsapeu és llicenciat en Dret i funcionari de carrera de l'administració local. De fet, ha treballat amb diversos ajuntaments, entre ells el de Badalona i Premià de Mar, on ha exercit de cap del servei de Contractació. També a Molins de Rei, el Masnou o Alella i ha estat docent en matèria de contractació pública per a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis.