El nou govern de Junts per Tiana compleix els 100 primers dies de mandat centrat a tirar endavant 25 accions

El nou govern de Junts per Tiana compleix els 100 primers dies de mandat centrat a tirar endavant 25 accions
Àlex Sisó
25/09/2023 - 15:59

Badalona - El govern centra el nou mandat polític en tres grans eixos: cuidar, transformar i participar. En l'àmbit de la transformació destaquen la constitució del primer pla de Mobilitat, un pla d'aparcaments i l'ampliació dels punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

En l'ambit sanitàri, l'executiu tianenc cedirà uns terrenys al departament de Salut perquè es construeixi el nou CAP. El govern també treballa amb les conclusions de l'anàlisi que marcarà les bases del nou Pla de Salut i ha fet efectiva la llei que impedeix beure alcohol als equipaments esportius. Quant a la neteja, s'està fent una prova pilot de recollida selectiva al carrer Rosella i s'instal·laran ecocàmeres de vigilància en punts on deixen brossa sense separar, fora de contenidors. Pel que fa a la seguretat, s'ha ampliat la plantilla de la Policia Local i s'ha invertit en la renovació de la xarxa de càmeres al carrer. També s'aplica un protocol de violències en entorns festius. Ho explica Isaac Salvatierra, alcalde de Tiana.

Pel que fa a les infraestructures, el govern de Tiana ja han començat les obres que feia anys que es reclamaven per humitats a la seu de l'Agrupament Escolta i Guia Roger de Flor. També s'ha renovat la cuina del casal municipal i l'enllumenat d'una de les plantes de l'escola Tiziana. El govern també ha elaborat una taula d'habitatge, ha habilitat el primer pis social i ha activat un projecte per atendre les inquietuds dels adolescents, entre altres actuacions.