El nou parquet del poliesportiu Casagemes-Albert Esteve s'aixeca per problemes d'humitat al subsol

El nou parquet del poliesportiu Casagemes-Albert Esteve s'aixeca per problemes d'humitat al subsol
Àlex Sisó
11/01/2024 - 21:11

Badalona - Des de principis de novembre part del nou parquet instal·lat fa sis mesos al pavelló municipal Casagemes-Albert Esteve s'ha aixecat. Un fet que ha provocat que l'Associació Esportiva Minguella hagi de prescindir d'una part de la pista per dur a terme els partits i entrenaments per evitar que els usuaris es lesionin. Des de l'entitat titllen de despropòsit que les noves obres fetes al pavelló 'saltin pels aires' al cap de poc temps. Volen que es trobi la solució bona i definitiva com més aviat millor.

PARQUET 2

El nou parquet es va començar a bufar fa un mes i mig, a prop de la sortida del pavelló que dona carrer Santiago Rusiñol. La humitat acumulada a l'antic parquet, que es manté a sota, ha provocat que el nou s'aixequi, generant ondulacions que van guanyant terreny cap al centre de la pista. Un cop detectada la incidència, diverses entitats esportives que utilitzen l'equipament van comunicar-ho a la regidoria d'Esports.

Un mes i mig després, l'Ajuntament ha procedit a aixecar la part bufada i ha comprovat que hi ha una zona on l'antic parquet es troba mullat i bufat. Els serveis tècnics municipals estan fent les comprovacions per verificar l'origen de la humitat al subsol que, asseguren, no es va solucionar abans del canvi de parquet. Un cop detectat l'origen es procedirà a solucionar el problema i els desperfectes ocasionats. L'Associació Esportiva Minguella lamenta que les actuacions més recents fetes als equipaments esportius quedin obsoletes al cap de pocs temps. Joan Garcia és el president de l'Associació Esportiva Minguella

Des de l'AE Minguella asseguren que encara hi ha actuacions pendents de fer al pavelló Casagemes-Albert Esteve, com la renovació de l'enllumenat, els vestidors i la pintura interior. Unes actuacions que, diuen, es preveu que s'executin durant l'estiu. Recordem que el novembre de 2022, el govern de Rubén Guijarro va presentar la reforma del pavelló, on s'invertirien 678.000 euros per renovar la coberta, la façana, el parquet i els vestidors.

Aquest dijous, a través de les xarxes socials, l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha demanat explicacions a l'anterior govern, qüestionant-li perquè el nou parquet es va instal·lar a sobre del que estava en mal estat. Una actuació que ha qualificat de nyap que es va fer a correcuita perquè arribes abans de les eleccions.

WhatsApp Image 2024-01-11 at 19.57.41
@Albiol_XG