El Pare Noel de la Morera arriba al Port de Badalona en veler

El Pare Noel de la Morera arriba al Port de Badalona en veler
Judit Larios
25/11/2023 - 22:35

Badalona - El Pare Noel de la popular casa de Santa Claus de la Morera ha arribat al Port de Badalona aquesta tarda en veler. Ho ha fet acompanyat de personatges com el Grinch, Mickey Mouse i Bob Esponja.

Després que l'any passat vinguessin en helicòpter, aquest any ho han fet per mar. El Pare Noel ha arribat en un veler acompanyat d'elfs, darrere de la resta de personatges de la casa de la Morera, que viatjaven en un altre veler. El Grinch ha arribat sol en una llanxa, espantant els infants que esperaven al Port. Per molts d'ells era la primera vegada que veien el Pare Noel en persona i asseguren que ha estat una experiència molt divertida.

pare noel morera 3
Fotografia: Mónica Velasco

Els infants han pogut fer-se fotografies amb el Pare Noel i amb els seus personatges preferits abans que tots plegats marxessin cap al Centre Comercial Montigalà per encendre els llums de Nadal. Després de descansar uns dies, el Pare Noel de la Morera i els seus ajudants començaran a preparar totes les joguines per repartir-les el dia de Nadal als nens i nenes de Badalona.

pare noel morera 2