El Partit Popular fa una crida al vot del canvi des de Badalona

El Partit Popular fa una crida al vot del canvi des de Badalona
Laia Martínez / Sara Nicolás
12/07/2023 - 15:10

Manresà, Badalona - El Partit Popular fa una crida al vot del canvi per aconseguir una gran majoria el 23 de juliol. En aquest sentit, l'alcalde Xavier Garcia Albiol insisteix que la presidència espanyola d'Alberto Nuñez Feijóo facilitaria l'arribada d'inversions a Badalona. Ho han dit en una visita aquest migdia a la fàbrica Fillol, al barri del Manresà, amb el vicesecretari d'organització del partit, Miguel Tellado.

El també candidat al Congrés dels Diputats ha expressat la necessitat de deixar enrere els últims quatre anys de govern socialista. L'alcalde Xavier Garcia Albiol demana als badalonins que van confiar en ell a les municipals que repeteixin per aquest 23J. Assegura que aquest contacte directe amb la Moncloa, en cas que guanyi Feijóo, permetria avançar i aconseguir inversions clau per tirar endavant projectes de ciutat.

D'aquesta manera, Albiol, que ha acompanyat Tellado durant la seva visita a la fàbrica Fillol, extrapola la seva campanya sense ideologies a les eleccions generals. L'alcalde ha escollit aquesta fàbrica per mostrar-li al vicepresident d'organització del partit un exemple d'empresa familiar badalonina.