El partit Unificació de Llefià - Turó la Peira, suspès al minut 35 per insults

Ramon Duran
19/12/2023 - 11:20

Badalona -
El partit de diumenge passat entre la Unificació de Llefià i el Turó de la Peira va ser suspès al minut 35 de la primera part. En aquells moments, els badalonins dominaven per 2 a 0 en el marcador.

El motiu de la suspensió van ser els insults que l'afició de l'equip barceloní va dirigir a l'àrbitre i principalment a un dels seus auxiliars. El col·legiat principal i els seus ajudants van veure que tot plegat va agafar un caire bastant crític i que la seva integritat podia perillar, amb el que van determinar per no continuar amb l'enfrontament. La situació en el terreny de joc també va ser molt tensa només començar el partit, amb un expulsat per part dels visitants, que més tard van tornar a patir una altra expulsió i es van quedar amb 9 jugadors. Mentrestant els de Llefià van anar fent els deures i a la mitja hora ja guanyaven per 2 a 0, un resultat amb el qual s'haurà de reprendre el partit un cop ho decideixi la Federació Catalana de Futbol. Tenint en compte el que indica el reglament i qualsevol partit pendent haurà de jugar-se abans de finalitzar la primera volta, el més normal és que els dimecres 3 o 10 de gener siguin les dates escollides per continuar el matx.