Baetulo, a 20 minuts de Barcelona

Baetulo, a 20 minuts de Barcelona
Raquel Moreno Escudero
21/06/2024 - 14:41

Badalona - Amb el lema 'Roma a 20 minuts', Baetulo serà present a l'estació de metro de Sagrada Família per captar nous visitants fins al passat romà de Badalona. Del 2 al 16 de juliol tots els usuaris i turistes que facin ús del transport públic en aquest punt veuran tres suports publicitaris a l'andana i els intercanviadors de l'L2 i L5.

roma 5

El govern municipal engega així una nova campanya per promocionar el municipi fent una crida a nous visitants que descobreixin no només l'espai de Les Termes i Decumanus del Museu de Badalona i la resta de jaciments arqueològics, sinó també d'altres punts d'atractiu turístic com el monestir de Sant Jeroni de la Murtra, la Vall de Betlem o la Masia de Can Coll i la seva producció vinícola que forma part de la Denominació d'Origen Alella. També s'instal·larà un suport publicitari amb el lema “Roma a 3 minuts” a l'estació de Badalona - Pompeu Fabra. Allà els visitants hi trobaran un mapa on s'indica on es troba el Museu de Badalona, la porta d'entrada, asseguren, per animar als turistes a visitar altres punts d'interès de la ciutat, segons ha explicat la regidora de l'Àmbit d'Impuls Econòmic i de Ciutat, Cristina Agüera.

Volem atraure els turistes fins aquesta joia i jaciment arqueològic declarat Bé Cultural d'Interès Nacional

Amb la voluntat d'enfortir aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Badalona, juntament amb el Consorci de Promoció d'Enoturisme DO Alella, ha preparat una publicació impresa on es dona a conèixer el patrimoni visitable a Badalona vinculat amb l'enoturisme. El govern municipal no descarta ampliar la campanya en un futur si s'assoleix una bona rebuda entre els turistes.

roma 2