El Passatge Insòlit celebra la majoria d'edat amb 13 espectacles i programació internacional

El Passatge Insòlit celebra la majoria d'edat amb 13 espectacles i programació internacional
Berta Soler Mercader / Albert Guerra Bonet
11/10/2023 - 21:49

Teatre Sagarra, Santa Coloma de Gramenet - Arriba la divuitena edició del festival Passatge Insòlit a Santa Coloma de Gramenet. Enguany se celebra el 21 i 22 d'octubre, però s'ha inaugurat aquesta tarda amb un espectacle especial per celebrar l'arribada a la majoria d'edat. El cartell incorpora propostes variades i programació internacional.

WhatsApp Image 2023-10-11 at 21.41.22

Cinema mut amb música en directe, titelles o l'emblemàtica fira, seran alguns dels protagonistes del Festival de les arts de carrer i dels firaires que acull Santa Coloma de Gramenet. Enguany els Jardins de la Torre de Balldovina i la plaça Pau Casals acullen aquest esdeveniment.

El Passatge Insòlit celebra aquest mes d'octubre la seva divuitena edició amb un cartell que ofereix propostes d'altres països que encara no s'han vist a casa nostra, com per exemple espectacles de companyies arribades d'Itlàlia i França. Des de l'organització recorden que és una cita intergeneracional que ens fa obrir la ment i ens convida a ser més creatius. Escoltem a l'Emma Escolano, codirectora artística del festival:

També han volgut agrair el suport institucional que han rebut, en especial el de l'Ajuntament de Santa Coloma, qui aposta fermament per l'espectacle i per la seva proximitat amb els ciutadans. La Sara Martínez és regidora de Cultura:

L'èxit del Passatge Insòlit ha provocat que també se celebrin edicions durant la Festa Major del municipi i Nadal.

📺 Notícia audiovisual: