El periodista Xavier Casanovas, nou director general de Badalona Comunicació

El periodista Xavier Casanovas, nou director general de Badalona Comunicació
Jordi Ribàs
18/12/2023 - 20:11

Badalona - En el ple ordinari celebrat aquest dilluns, l'Ajuntament ha nomenat el periodista Xavier Casanovas com a nou director general de Badalona Comunicació.

Casanovas ha estat director de continguts a Onda Cero Catalunya i presentador i locutor en altres mitjans com Ràdio 4, Televisió Espanyola, Betevé, Com Ràdio, Onda Rambla, la Xarxa, Televisió L'Hospitalet i Cugat Mèdia, entre d'altres. Per la seva tasca com a periodista, ha rebut el Premi Ondas a la Millor Cobertura Informativa pels atemptats de Barcelona i Cambrils, el Premi Civisme de la Generalitat i el Premi Montserrat Roig de l'Ajuntament de Barcelona.

Casanovas ha estat escollit com a director general de Badalona Comunicació seguint el procediment establert a la Llei de l'Audiovisual de Catalunya, sent escollit per la junta de portaveus, validat pel Consell consultiu i assessor de l'empresa, i amb el vot favorable d'almenys dues terceres parts del ple. Casanovas substituirà al capdavant dels mitjans de comunicació públics de Badalona a Josep Viñeta Balsells, que ha exercit aquestes funcions durant els darrers vuit anys.