El PP s'agafa a la majoria absoluta de Badalona per liderar un canvi de rumb a Catalunya

El PP s'agafa a la majoria absoluta de Badalona per liderar un canvi de rumb a Catalunya
Jordi Ribàs
04/05/2024 - 16:26

Badalona - El PP ha celebrat aquest dissabte el seu acte central de campanya a la plaça Trafalgar de Llefià. Davant de gairebé tres mil persones, el president del PP i cap de l'oposició, Alberto Núñez Feijóo, ha demanat el vot per “tancar el procés” independentista.

Durant el míting, que ha acabat amb una botifarrada popular, Feijóo ha assegurat que les eleccions catalanes es divideixen entre els partits implicats en el procés independentista i el Partit Popular; l'únic, diu, que aposta per millorar la societat. Tant Feijóo com el candidat autonòmic, Alejandro Fernández, han remarcat la importància de la majoria absoluta del PP a Badalona per marcar un canvi a Catalunya liderat pels populars.

L'alcalde Xavier Garcia Albiol ha demanat el vot del PP per aconseguir que dos regidors del seu equip, Juan Fernández i Rosa del Amo, siguin diputats i puguin representar Badalona al parlament de Catalunya.

Durant els discursos, els líders del PP també han carregat contra el PSOE, i Feijóo fins i tot ha demanat el cessament del ministre Óscar Puente, acusant-lo d'haver iniciat un conflicte diplomàtic després d'haver insultat el president d'Argentina, Javier Milei.