El Prat Joventut a prop de l'ascens a la LEB Or

El Prat Joventut a prop de l'ascens a la LEB Or
Xavi Ballesteros
18/05/2023 - 23:43

Badalona - El Prat Joventut disputarà dissabte al Joan Busquets i contra el Navarra, el partit de tornada de la semifinal de la fase d'ascens a la LEB Or amb 20 punts de marge del partit d'anada.
El vinculat de la Penya va fer un partit espectacular a la pista del Navarra tot i la baixa ja coneguda d'Okeke que ha estat una peça fonamental durant el curs pel Prat Joventut. Els d'Albert Canyelles tenen més de peu i mig a la LEB Or perquè els dos equips que arribin a la final aconseguiran el bitllet d'ascens. A l'altra eliminatòria el Menorca on hi juga l'exACB Edwin Jackson també ho té tot de cara perquè ja va guanyar al partit d'anada a la pista del Clavijo de Logronyo. El CB Prat i el Menorca seran, doncs, amb tota probabilitat, els que acompanyaran al Tizona de Burgos a la LEB Or. En el Prat Joventut una de les peces determinants ha estat el jove Jordi Rodríguez que dissabte va anotar el seu primer punt a l'ACB i que en el partit d'anada de semifinals a Navarra va acabar amb 21 punts i 5/8 triples.
D'altra banda, el fet que el Menorca i el Tizona pujaran segur a la LEB Or ha generat rumors sobre la possibilitat que el Prat Joventut es pogués vendre la plaça a Melilla. A hores d'ara el president Arseni Conde no té intenció de prescindir de la categoria de LEB or en cas d'aconseguir l'ascens. La vinculació amb la Penya es va negociant estiu rere estiu depenent dels joves que tingui la Penya per poder tenir al Prat.