Miguel Ángel Sánchez, president del CF Badalona, reconeix el fracàs esportiu dels darrers anys

Miguel Ángel Sánchez, president del CF Badalona, reconeix el fracàs esportiu dels darrers anys
Ramon Duran
20/12/2023 - 09:51

Badalona - Coincidint amb la recta final de l'any 2023, el president del Club Futbol Badalona Miguel Ángel Sánchez va repassar l'actualitat del conjunt escapulat que sobretot, en l'àmbit esportiu, passa per un moment molt crític.

El president escapulat, en declaracions al programa Minut 91 de Televisió de Badalona, va reconèixer que en l'àmbit esportiu s'ha intentat encertar a l'hora de prendre decisions, però en la majoria d'ocasions no han sortit com estaven programades. L'exemple més recent és aquesta temporada

Pel que fa a les crítiques de socis i aficionats que demanen la seva dimissió, el president del Badalona va explicar que se sent amb forces per continuar, ja que es troba capacitat per redreçar la situació actual i creu que és un exercici de responsabilitat.

El màxim mandatari escapulat també va assegurar que el canvi d'entrenador recent no serà l'únic, i durant aquests dies s'aniran produint altes i baixes de jugadors per reforçar l'equip de cara a la segona meitat de campionat. A més també es va referir al procés d'absorció que no es va dur a terme amb el Badalona Futur i va deixar clar que el tema, en l'àmbit jurídic, encara no està tancat i que pensen reclamar el que van invertir.