El primer classificat, l'Olot, no perdona a Badalona

Ramon Duran
25/02/2024 - 21:14

Badalona - El Badalona no ha pogut amb líder, l'Olot, i ha caigut a l'Estadi Municipal per 0 a 2.

Així i tot, a la primera part ha estat més escapulada, amb ocasions de Dani Homet i de Walid Meddeb , que ha enviat una pilota al travesser, que haguessin pogut suposar l'1 a 0 en el marcador. L'Olot ha aprofitat l'únic error defensiu en el primer temps dels escapulats i s'ha avançat en el marcador al cap de 40 minuts després d'una diana del davanter Chabboura. A la segona part el Badalona ha anat a totes per empatar el matx, però al cap de 10 minuts s'ha trobat amb el segon gol visitant, obra del golejador Marc Mas, que ha deixat el matx pràcticament sentenciat. Amb molt de desordre, però amb molta empenta, els de Gerard Albadalejo han mirat de retallar diferències fins al final, però no ha estat possible. Fins i tot, Walid ha desaprofitat un penal en el temps afegit, que ha aturat el porter garrotxí Mourin.