El primer tinent d'alcaldia, Juan Fernández, defensa que ser diputat al Parlament i regidor a Badalona és compatible

El primer tinent d'alcaldia, Juan Fernández, defensa que ser diputat al Parlament i regidor a Badalona és compatible
Àlex Sisó
14/05/2024 - 21:52

Sobre Can Bofí Vell: 'El servei d'alberg no es pot eternitzar'.

Badalona - En resposta a les crítiques de l'oposició, el primer tinent d'alcaldia, Juan Fernández, assegura que ser diputat al Parlament i regidor de govern a Badalona és totalment compatible. Considera que per Badalona és una molt bona notícia que tant ell com la quarta tinent d'alcaldia, Rosa del Amo, estiguin a la cambra catalana.

Entrevistat al Badalona 360, el popular ha remarcat que correspon a Xavier Garcia Albiol decidir com organitzar el seu govern. I ha defensat la compatibilitat de funcions perquè assegura que dins la regidoria hi ha altres responsables polítics que assumeixen tasques.

A la mateixa entrevista, Fernández també ha parlat sobre el tancament de Can Bofí Vell. Assegura que no està previst reobrir-lo i reitera que treballen per oferir un servei diferent, enfocat a l'emergència habitacional. Ha explicat que des del govern local no poden donar sostre a una persona de per vida i ha respost al síndic de greuges, el qual la setmana passada va sol·licitar informació a l'Ajuntament sobre alternatives a l'alberg per donar allotjament als afectats.

Fernández ha defensat que des dels Serveis Socials municipals han fet una tasca d'acompanyament impecable als usuaris i que hi ha persones que s'han deixat ajudar i d'altres no. Remarca que el govern local té clar que Badalona necessita un parc públic d'habitatge, de lloguer social i assequible per ajudar a les persones amb problemes residencials.