El PSC carrega contra el govern per la manca de licitacions d'enguany i aquest assegura que ben aviat se'n publicaran

El PSC carrega contra el govern per la manca de licitacions d'enguany i aquest assegura que ben aviat se'n publicaran
Berta Soler / Paula Russiñol
12/02/2024 - 19:42

Badalona - El grup municipal del PSC de Badalona denuncia la inacció, afirmen, del govern municipal. Consideren que el consistori està paralitzat perquè en el mes i mig que portem d'any no han tret cap licitació i assenyalen que l'única que consta al portal de contractació pública no és de cap servei gestor, sinó que és de la Intervenció General.

El president del grup municipal, Fernando Carrera, afirma que la gran transformació que, segons recorden, Albiol va prometre, no s'està plasmant als carrers de la ciutat. També sostenen que la seva única preocupació són les Festes de Maig o Nadal. Uns actes recorden, gestionats per l'empresa municipal Badalona Cultura.

Per la seva banda, el govern municipal assegura que en les pròximes setmanes es publicaran nombroses licitacions al web de contractació pública de l'Ajuntament. Ho anuncien com a resposta als retrets que els han fet els socialistes per la manca de licitacions des de principi d'any. Uns contractes que, segons els populars, es van trobar caducats o prorrogats per part de l'anterior govern. Des de l'executiu afirmen que treballen perquè la millora de la senyalització viària, de les instal·lacions esportives o el manteniment de la via pública, entre d'altres, es puguin veure materialitzats enguany.

Juan Fernández és 1r Tinent d'Alcaldia i regidor d'Hisenda i Finances.